Eigenaar worden van je eigen leven!

  • Je voelt je geleefd en wil graag meer je eigen koers varen, maar wordt daarin belemmert door gedachten of angsten.
  • Je voelt je verantwoordelijk, staat voor iedereen klaar en verkoopt bijna geen nee. Soms zorg je beter voor anderen, dan voor jezelf. 
  • Je hebt moeite om je eigen wensen en grenzen aan te geven en slikt nog wel eens iets in. Hierdoor loopt het soms te hoog op en val je onredelijk uit. Graag zou je rustig en onbelemmerd je mening willen geven.
  • Bij verschillen in mening vindt je het lastig om voor jezelf op te komen. Je gaat conflicten het liefst uit de weg. 
  • Soms irriteert iets of iemand  je. Hoe ga je daar dan handig mee om? 


Vaak wil je wel anders, maar weet je gewoon niet hoe. Om je te helpen bij bovenstaande vragen biedt Introspectief diverse trainingen om meer eigenaar te worden van je leven. In onze trainingen krijg je inzicht in knellende patronen en worden praktische tools en tips gegeven om meer je eigen leven te leven.


Inzicht, oplossingen en dan... Actie!!

Na korte uitleg van de theorie krijg je diverse opdrachten om dingen te doen die je spannend vindt. Tijdens de bijeenkomsten wordt veel geoefend met technieken in de vorm van rollenspellen en opdrachten. Met de andere deelnemers spreek je een keer tussen de sessies door af om eigen voorbeelden en ervaringen te delen.


Veel zelf oefenen en echt groeien door de beperkte groepsgrootte!

De trainingen vinden plaats in kleine groepjes (minimaal 4, maximaal 9 deelnemers) waardoor er voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen en te oefenen met nieuwe technieken. Hierdoor kun je echt groeien en jezelf ontwikkelen tijdens de training.

Leven met Impact, Vreugde en Energie (LIVE) 

is één van onze kernproducten waarin alle bovenstaande thema's aan de orde komen. In de LIVE-training leer je om meer voor jezelf te gaan staan, je eigen doelen te realiseren en daarbij je eigen pad te volgen zonder de verbinding met anderen kwijt te raken.


Liever focussen op 1 aspect?

Wil je liever focussen op één onderwerp dan kun je kiezen uit losse trainingen op het gebied van assertiviteit, time-management, het ombuigen van belemmerende gedachten of overtuigingen of het vergroten van jouw invloedscirkel door weerstand om te buigen in acceptatie. 


We hebben diverse avondtrainingen van 18.30 uur tot 22.00 uur en ook zaterdaggroepen van 13.00 uur tot 17.00 uur.