Leven met Impact, Vreugde en Energie (LIVE) 

is één van onze kernproducten. In de LIVE-training leer je om meer voor jezelf te gaan staan, je eigen pad te volgen en doelen te realiseren zonder de verbinding met anderen kwijt te raken.

De LIVE-training is bij uitstek geschikt voor mensen die meer uit hun eigen leven willen halen, beter voor zichzelf willen opkomen, anders willen omgaan met conflicten en willen werken aan een positief zelfbeeld. Je krijgt inzicht in eigen kracht en mogelijkheden en leert technieken om belemmerende gedachten aan te pakken en vaardiger om te gaan met diverse situaties.


Wat kun je verwachten in de training?

De training omvat 6 bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten gaan we aan de slag met de volgende thema's:

  • Uit de drama driehoek stappen en in je eigen leven stappen.
  • Op een assertieve manier je eigen wensen en grenzen aangeven.
  • In verbinding blijven met ander.
  • Lastige situaties en conflicten goed oplossen.
  • Kernkwaliteiten koesteren en uit je valkuilen blijven.
  • Rationeel Emotionele Training (RET).
  • Werken aan een positief zelfbeeld.
  • De finish: een nieuwe start!


Inzicht, leren en dan... actie!  

Je krijgt diverse opdrachten om dingen aan te gaan die je spannend vindt in het leven. We oefenen met assertief opstellen, verbinding te houden met de ander en op een prettige wijze om te gaan met conflicten. Met de andere deelnemers spreek je een keer tussen de sessies door af en bespreek je eigen voorbeelden en ervaringen.


Veel zelf oefenen en echt groeien door de beperkte groepsgrootte!

De training vindt plaats in kleine groepjes (minimaal 4, maximaal 9 deelnemers) waardoor er voldoende ruimte is om ervaringen met elkaar te delen en te oefenen met nieuwe technieken. Hierdoor kun je echt groeien en jezelf ontwikkelen tijdens de training.


Jouw investering

De LIVE-training is een intensieve, resultaatgerichte training en via "open inschrijving" voor iedereen toegankelijk. Je investering hiervoor bedraagt €  695,- , inclusief consumpties en boek. Er zijn 6 bijeenkomsten van een dagdeel. De studiebelasting per bijeenkomst is circa 2 uur.