Weerstand ombuigen naar acceptatie en jouw invloedscirkel vergroten

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die met regelmaat weerstand tegenkomt en met minder energieverlies meer acceptatie wil krijgen. Voor iedereen, die met regelmaat zichzelf het volgende hoort zeggen…

  • Ik ben bang voor weerstand als ik veranderingen wil doorvoeren….
  • Hoe kan ik anderen enthousiast maken over mijn ideeën?
  • Hoe stuur je op acceptatie als de ander met z`n hakken in het zand zit?
  • Hoe krijg ik de informatie die ik nodig heb voor dit project, terwijl die persoon het liever bij zichzelf houdt?


Wat kun je verwachten in de training?

De training omvat 2 bijeenkomsten van een dagdeel. Tijdens de bijeenkomsten worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Uitingsvormen en achterliggende drijfveer van het begrip weerstand.
  • Vijf verschillende stijlen om met weerstand om te gaan
  • Inzicht in eigen voorkeursstijl om met weerstand of bezwaren om te gaan
  • Win-win oplossing te vinden bij tegengestelde belangen of meningen en exploreren met behulp van open vragen en de LSD techniek.


Vooraf vul je een vragenlijst in. De theorie hierachter bespreken we tijdens de eerste sessie waarna we ingaan op jouw eigen voorkeursstijl. Wat is het effect van deze stijl?  Wanneer is die stijl handig? Wanneer is dat niet effectief? Vervolgens gaan we direct oefenen met het ombuigen van weerstand naar acceptatie om zo op eigenaarschap bij de ander te sturen. 

Veel zelf oefenen en echt groeien door de beperkte groepsgrootte!

De training vindt plaats in kleine groepjes (minimaal 4, maximaal 9 deelnemers) waardoor er voldoende ruimte is om ervaringen met elkaar te delen en te oefenen met nieuwe technieken. Hierdoor kun je echt groeien en jezelf ontwikkelen tijdens de training.


Jouw investering

De training is een intensieve, resultaatgerichte training en via "open inschrijving" voor iedereen toegankelijk. Je investering hiervoor bedraagt €  495,- , inclusief consumpties en boek. Er zijn 2 bijeenkomsten van een dagdeel. De studiebelasting per bijeenkomst is circa 2 uur. 

Agenda

Omschrijving Locatie Tarief Extra informatie Datum
Weerstand ombuigen naar acceptatie Vaassen €€ 495,- , inclusief consumpties en boek.,- (incl. BTW) Er zijn 2 bijeenkomsten van een dagdeel: 17 en 31 maart 2022 03-17-2022

Inschrijven